25 km/h 12 juni 2022

Heuvelland Cinema presenteert op 12 juni de film “25 km/h” – Hilarische & Ontroerende Roadmovie

Op zondagavond 12 juni a.s. kunt u weer genieten van een heel bijzondere kwaliteitsfilm in de sfeerrijke omgeving van de gloednieuwe zaal in gemeenschapshuis “Gulper Hoes” in de Rosstraat te Gulpen.

De cinema-crew van Rotary Club Gulpen-Heuvelland vertoont op 12 juni 2022 een hilarische en ontroerende film over twee broers: Christian (43) en Georg (45) die na het overlijden van hun vader spontaan besluiten samen het land te doorkruisen, van het Zwarte Woud naar de Oostzee. Op hun brommers! Dit avontuur hadden ze dertig jaar eerder als tieners bedacht en willen ze thans alsnog ten uitvoer brengen.

Regie: Markus Goller.

Hoofdrolspelers: Bjarne Mädel, Lars Eidiger, Franka Potente, Alexandra Maria Lara, Jella Haase, Jördis Triebel, Sandra Hüller en Wotan Wilke Möhring.

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie: Gulper Hoes

Het aanvangstijdstip van de films is 20.00 uur en er kan voorafgaand aan de film een consumptie worden genuttigd vanaf 19.30 uur. Verder is er de mogelijkheid in de pauze en/of na afloop van de film met elkaar na te praten onder het genot van een drankje.

Reservering

De entreekaartjes voor deze film zijn verkrijgbaar via onderstaande link.

Het is ook mogelijk kaartjes te kopen aan de avondkassa, wel met het risico dat de filmzaal uitverkocht is.

Vrienden lidmaatschap

Op de website kunt u een vriendenlidmaatschap sluiten.
U kunt “Vriend van Heuvelland Cinema” worden voor € 80,00. Voor dat bedrag krijgt u 8 toegangskaarten die gedurende één jaar geldig blijven.
Dat betekent dus een korting van € 20,00, oftewel € 2,50 korting per entreekaartje – vergeleken met de toegangsprijs in de losse verkoop.
“De Vrienden”- entreekaarten zijn niet persoonsgebonden en zijn vrijelijk te gebruiken. De kaarten zijn eveneens overdraagbaar.

U kunt zich ook per e-mail aanmelden als “Vriend van Heuvelland Cinema” (info@heuvellandcinema.nl ).
Zie voor verdere informatie www.heuvellandcinema.nl

Goede Doelen
De toegangsprijs voor de films bedraagt € 12,50 en de opbrengst is in zijn geheel bestemd voor de lokale goede doelen welke door Rotary Club Gulpen-Vaals worden ondersteund.

Techniek en organisatie
Techniek en organisatie van Heuvelland Cinema zijn in handen van Rotary Club Gulpen-Heuvelland.