At Eternity’s Gate

Heuvelland Cinema presenteert op 8 oktober de film “At Eternity’s Gate”

Op zondagavond 8 oktober a.s. kunt u weer genieten van een heel bijzondere kwaliteitsfilm in de sfeerrijke omgeving van de gloednieuwe zaal in gemeenschapshuis “Gulper Hoes” in de Rosstraat te Gulpen.

De cinema-crew van Rotary Club Gulpen-Heuvelland vertoont op 8 oktober 2023 de film At Eternity’s Gate:

In de jaren ’80 van de negentiende eeuw trekt de nog niet zo heel bekende Vincent van Gogh door Frankrijk en probeert hij zijn prachtige schilderijen aan een breder publiek te tonen. Wanneer hij van een uitbater van een galerij in Parijs te horen krijgt dat zijn werk niet mooi genoeg is, brengt Gaugin hem op het idee om naar Arles te trekken, een klein dorpje in het zuiden van Frankrijk. Van Gogh twijfelt geen seconde en vertrekt meteen. Hij begint er prachtige schilderijen te maken, maar krijgt tegelijk last van de eenzaamheid die hem plots overvalt. Daardoor dreigt hij de pedalen echt te verliezen. Wanneer hij niet veel later bezoek krijgt van zijn goede vriend Gaugin en die even snel terug vertrekt, kan Vincent het niet meer verdragen. Na een tragisch voorval belandt hij in een kliniek waar hij moet proberen te genezen. Intussen maakt hij de mooiste schilderijen en groeit de bewondering voor zijn werk eindelijk echt…

Regie: Julian Schnabel.
Hoofdrolspelers: Willem Dafoe, Rupert Friend, Oscar Isaac, Mads Mikkelsen, Mathieu Amalric, Emmanuelle Seigner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie: Gulper Hoes

Het aanvangstijdstip van de films is 20.00 uur en er kan voorafgaand aan de film een consumptie worden genuttigd vanaf 19.30 uur. Verder is er de mogelijkheid in de pauze en/of na afloop van de film met elkaar na te praten onder het genot van een drankje.

Reservering

De entreekaartjes voor deze film zijn verkrijgbaar via onderstaande link.

Het is ook mogelijk kaartjes te kopen aan de avondkassa, wel met het risico dat de filmzaal uitverkocht is.

Goede Doelen

De toegangsprijs voor de films bedraagt € 12,50 en de opbrengst is in zijn geheel bestemd voor de lokale goede doelen welke door Rotary Club Gulpen-Vaals worden ondersteund.

Techniek en organisatie

Techniek en organisatie van Heuvelland Cinema zijn in handen van Rotary Club Gulpen-Heuvelland.