Druk

Heuvelland Cinema presenteert op 11 december de film “Druk”

Op zondagavond 11 december a.s. kunt u weer genieten van een heel bijzondere kwaliteitsfilm in de sfeerrijke omgeving van de gloednieuwe zaal in gemeenschapshuis “Gulper Hoes” in de Rosstraat te Gulpen.

De cinema-crew van Rotary Club Gulpen-Heuvelland vertoont op 11 december 2022 de film Druk:
De vrienden voor het leven Martin, Nikolaj, Peter en Tommy zijn allemaal in het onderwijs actief. Op de veertigste verjaardag van Nikolaj constateert de groep dat vijftiger Martin helemaal niet gelukkig meer is. Ondanks dat hij ‘alles heeft’, schuifelt Martin als een zombie door zijn werk -en privéleven. Eigenlijk voelen de andere drie mannen zich ook niet meer top. Waar is dat gevoel van ongekende mogelijkheden toch gebleven, zoals ze zien bij hun tienerleerlingen? Dan komt Nikolaj (Magnus Millang) met de psychiater Finn Skårderud op de proppen. De Noorse Skårderud stelt dat bij de geboorte de mens standaard 0,6 promillage aan alcohol tekort komt. Op basis van deze uitspraak besluit de vriendengroep een gewaagd ‘sociaal’ experiment uit te voeren: elke dag, behalve het weekend, proberen ze hun alcoholpercentage op zo’n 0,6 promillage te houden. Hierdoor hopen ze vrijer in het hoofd te worden waardoor ze op het werk en thuis beter kunnen presteren. Je raadt het al, er zijn niet alleen gewenste effecten.

Regie: Thomas Vinterberg.

Hoofdrolspelers: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang, Lars Ranthe.

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie: Gulper Hoes

Het aanvangstijdstip van de films is 20.00 uur en er kan voorafgaand aan de film een consumptie worden genuttigd vanaf 19.30 uur. Verder is er de mogelijkheid in de pauze en/of na afloop van de film met elkaar na te praten onder het genot van een drankje.

Reservering

De entreekaartjes voor deze film zijn verkrijgbaar via onderstaande link.

Het is ook mogelijk kaartjes te kopen aan de avondkassa, wel met het risico dat de filmzaal uitverkocht is.

Vrienden lidmaatschap

Op de website kunt u een vriendenlidmaatschap sluiten.
U kunt “Vriend van Heuvelland Cinema” worden voor € 80,00. Voor dat bedrag krijgt u 8 toegangskaarten die gedurende één jaar geldig blijven.
Dat betekent dus een korting van € 20,00, oftewel € 2,50 korting per entreekaartje – vergeleken met de toegangsprijs in de losse verkoop.
“De Vrienden”- entreekaarten zijn niet persoonsgebonden en zijn vrijelijk te gebruiken. De kaarten zijn eveneens overdraagbaar.

U kunt zich ook per e-mail aanmelden als “Vriend van Heuvelland Cinema” (info@heuvellandcinema.nl ).
Zie voor verdere informatie www.heuvellandcinema.nl

Goede Doelen

De toegangsprijs voor de films bedraagt € 12,50 en de opbrengst is in zijn geheel bestemd voor de lokale goede doelen welke door Rotary Club Gulpen-Vaals worden ondersteund.

Techniek en organisatie

Techniek en organisatie van Heuvelland Cinema zijn in handen van Rotary Club Gulpen-Heuvelland.