Past Lives

Heuvelland Cinema presenteert op 14 april de film “Past Lives”

Op zondagavond 14 april a.s. kunt u weer genieten van een heel bijzondere kwaliteitsfilm in de sfeerrijke omgeving van de gloednieuwe zaal in gemeenschapshuis “Gulper Hoes” in de Rosstraat te Gulpen.

De cinema-crew van Rotary Club Gulpen-Heuvelland vertoont op 14 april 2024 de film Past Lives:

Als twaalfjarigen zijn Nora en Hae Sung onafscheidelijk. Wederzijdse gevoelens blijven voorgoed in de lucht hangen als Nora niet veel later met haar ouders emigreert naar Canada. Twaalf jaar later neemt Nora, die inmiddels als toneelschrijver in New York werkt, contact met hem op via Facebook. De vroege puberperikelen zijn ingeruild voor het jongvolwassen leven, maar van de onderlinge chemie is niets verdwenen. De fysieke afstand maakt alles moeizaam. Te moeizaam, zeker als Nora collega-schrijver Arthur ontmoet. Liefde op het eerste gezicht, natuurlijk. De Skype-romance tussen Nora en Hae Sung wordt abrupt afgebroken. Hun paden kruisen elkaar twaalf jaar later opnieuw in de derde akte, die bol staat van de melancholie en verlangens naar een verleden dat nooit een toekomst kon worden. Hun paden kruisen elkaar, maar met Arthur is er een derde hoofdrolspeler bij gekomen in een onafgemaakt duet.

Regie: Celine Song.
Hoofdrolspelers: Greta Lee, Teo Yoo, John Magaro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie: Gulper Hoes

Het aanvangstijdstip van de films is 20.00 uur en er kan voorafgaand aan de film een consumptie worden genuttigd vanaf 19.30 uur. Verder is er de mogelijkheid in de pauze en/of na afloop van de film met elkaar na te praten onder het genot van een drankje.

Reservering

De entreekaartjes voor deze film zijn verkrijgbaar via onderstaande link.

Het is ook mogelijk kaartjes te kopen aan de avondkassa, wel met het risico dat de filmzaal uitverkocht is.

Goede Doelen

De toegangsprijs voor de films bedraagt € 12,50 en de opbrengst is in zijn geheel bestemd voor de lokale goede doelen welke door Rotary Club Gulpen-Vaals worden ondersteund.

Techniek en organisatie

Techniek en organisatie van Heuvelland Cinema zijn in handen van Rotary Club Gulpen-Heuvelland.